Portfolio


DE EERSTE WIJK

De Eerste Wijk in Veenhuizen is het oudste en grootste agrarische bedrijf van Nederland. Er worden prei en aardappels verbouwd maar ze staan vooral bekend om hun hop.  Voor dit prachtige bedrijf was een website nodig met een authentieke look en er moest vooral groen, natuur en Drentse trots worden uitgestraald. Deze site heb ik samen met Julia Kuritsyna gemaakt.


De ValueFactory

De ValueFactory helpt maatschappelijke organisaties en bedrijven bij het krijgen van inzicht in hun maatschappelijke (meer)waarde én ondersteunt bij het realiseren daarvan.
De website was toe aan vernieuwing en moest vooral strak en professioneel overkomen. Er is veel gebruik gemaakt van illustraties om het geheel wat op te vrolijken.


Noord Nederlandse Hop

Noord Nederlandse Hop is het grootste hopveld van Nederland, geleden in het Drentse Veenhuizen en het Groningse Zuidbroek. Het bedrijf is in 2018 ontstaan uit een samenwerking tussen hopteler Fokko Prins, brouwerij Maallust en de PI Veenhuizen. Inmiddels is de exploitatie van het veld overgedragen aan De Eerste Wijk.
De website moest vooral eigenheid uitstralen en het was belangrijk dat de nadruk lag op het lokale verbouwen van de hop. 


Promotiemateriaal